Is 't Huisven iets voor mij?

Dagbesteding

Er werken bij ons volwassen tussen 18 en 75 jaar, met uiteenlopende achtergronden. Iedereen werkt met een persoonlijk begeleidingsplan, waarvan we vooraf afstemmen of dit voor zowel jou als ons haalbaar is. We bieden dagbesteding op basis van pgb en zorg in natura. Je bent welkom om kennis te komen maken en te bespreken of dagbesteding op 't Huisven iets voor jou is.


Traject via UWV of gemeente

We werken samen met diverse gemeenten en het UWV. Je kunt bij ons terecht voor een traject gericht op werkfit maken, sociale activering, diagnostische intake of een individueel traject. We bespreken jouw persoonlijke doelen in een intakegesprek, waarna we samen bepalen of een traject op 't Huisven passend is. 


Samenwerking

Zorglandgoed 't Huisven is aangesloten bij Zorgcoöperatie Brabant, een samenwerkingsverband van kleinschalige zorgaanbieders in Zuidoost Brabant. 

 

We werken samen met verschillende instanties,  zorgaanbieders en professionals. Zo kunnen we naast onze eigen dienstverlening ook adviseren en verwijzen als er ondersteuning nodig is op andere gebieden.