Wat vinden onze deelnemers van 't Huisven

Hennie

Ik vind het fijn dat iedereen hier in zijn waarde wordt gelaten. Alles mag, niks moet. De contacten met collega´s en begeleiding zijn fijn. Het is altijd mogelijk om je hart te luchten bij de begeleiding of gewoon een praatje te maken.

Hennie 

Frenk

't Huisven voelt voor mij als een warm bad. Het betekent heel veel voor mij. De sfeer is goed hier. Ik vind het fijn om lekker te kunnen werken met hout. Na drie jaar ben ik nog steeds niet uitgeleerd! 

Frenk

Christina

Ik voel me thuis op 't Huisven, ik kan er mijn ei kwijt en mijn creativiteit. Het is veel meer dan ik van tevoren verwacht had, het biedt mij niet alleen een fijne dagbesteding, maar ook vriendschappen, contact met lotgenoten en er is altijd een luisterend oor.

Christina


Moeder van oud deelnemer 18 jaar: "Dankjewel dat we ons meiske weer terug kregen. Heeft haar geweldig goed gedaan. We zijn je organisatie en mededeelnemers mega dankbaar. De klik was er en heeft veel opgeleverd".