Over ons en ons bedrijf

Zorglandgoed 't Huisven ligt midden op de Groote Heide in Heeze, een gebied van ruim 1200 hectare met bossen, weilanden, akkers, heidevelden en vennen. Een oase van rust op korte afstand van Eindhoven.

De stichting is in 2009 opgericht door Anton en Kirsten Vos en heeft een klein, zeer betrokken bestuur.

 

We vinden het belangrijk om duurzaam te werken.  Met aandacht voor wat jij nodig hebt. Met respect voor onze omgeving. Door ecologisch te tuinieren, materialen te hergebruiken,  water op te vangen en energie te besparen. Je krijgt bij ons een lunch aangeboden, bereid uit eigen moestuin en met vers gebakken brood. 

 

We werken met een klein team professionals. Er zijn twee jobcoaches die met jou samen je persoonlijk plan maken en je aanspreekpunt zijn. Er zijn daarnaast vakmensen op de verschillende werkplekken om je te begeleiden in je werk en je te ondersteunen in je ontwikkelproces. 

Je bent welkom voor een rondleiding en je mag bij ons altijd vrijblijvend een dagdeel mee komen doen om te ervaren of 't Huisven bij je past. 

Sinds maart 2019 is zorglandgoed 't Huisven gecertificeerd ISO 9001:2015, uitsluitend voor de gecontracteerde zorgverlening via Zorgcoöperatie Brabant.